PL  /  EN

Polityka prywatności

I.
Twórcy niniejszego serwisu internetowego dołożyli wszelkich starań, aby opublikowane informacje były zgodne ze stanem aktualnym. Potencjalnie błędne informacje na stronie internetowej nie mogą być podstawą do roszczeń prawnych. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek wątpliwości co do naszej oferty, prosimy o kontakt telefoniczny lub e-mailowy.

II.
Korzystając z niniejszego serwisu internetowego lub przekazując nam dane osobowe, Użytkownik wyraża zgodę na gromadzenie, wykorzystywanie swych danych osobowych w sposób nie naruszający jego prywatności. Administrator oświadcza i zapewnia, że podane przez Użytkownika dane osobowe będą przez niego przechowywane i wykorzystywane z należytą starannością zgodnie z przepisami obowiązującego prawa.

III.
Dane osobowe podane przez Użytkownika przy rejestracji będą wykorzystywane przez Administratora zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o Ochronie Danych Osobowych (Dz. U. 2002.101.926 z późn zm.). Dane osobowe, a w szczególności: nazwisko, imię, będą pobierane przez Portal na elektronicznych formularzach.

IV.
Administrator ma prawo sporządzać w sposób anonimowy informacje o Użytkowniku, które mogą być przetwarzane i przekazywane w celach statystycznych.

V.
Użytkownik oświadcza, iż został poinformowany o sposobie, zakresie, miejscu i celu pobierania i przetwarzania jego danych osobowych, a poprzez zapoznanie się z treścią działu Polityka prywatności, wyraża na to zgodę.

VI.
Serwis korzysta z plików cookies.
  • Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika. Domyślne parametry ciasteczek pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył. Ciasteczka w niniejszym serwisie zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu lub podmioty z nim współpracujące.
  • W ramach Serwisu stosowane są dwa rodzaje plików cookies: Sesyjny (raz na 1 sesję przeglądarki) oraz Stałe (do czasu wyczyszczenia danych przeglądarki lub przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika).
  • Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.
  • Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na wybrane funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.

WARSZAWA

ul. Ogrodowa 58

+ 48 22 520 23 33

KATOWICE

ul. Mickiewicza 15

+ 48 32 352 02 51

POZNAŃ

ul. Przemysłowa 46A lok. U5

+ 48 61 22 190 06

WROCŁAW

pl. Powstańców Śląskich
17A lok. 218

+ 48 71 362 58 69

GDAŃSK

ul. Abrahama 1a lok 6.11

+ 48 58 5 266 266

SZCZECIN

ul. Bytomska 15/110

+ 48 91 430 88 96

Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na korzystanie z plików cookies. Więcej w dziale Polityka prywatności.